Nordea henkilöstö

Henkilöstö | Nordea

23.6.2022 — Nordealle on erittäin tärkeää olla moninainen ja yhdenvertainen työpaikka. Konsernilla on 29 000 työntekijää, joista lähes 4 800 …

Ota yhteyttä – Nordea

Ota yhteyttä | Nordea

Tutustu Nordean digitaalisiin palveluihin ja sovelluksiin. … kuten asiakkaat, yhteistyökumppanit, vaikutuspiiriimme kuuluvat yhteisöt ja henkilöstö.

Pyrimme täyttämään kaikki henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaidemme tarpeet. Voit ottaa meihin yhteyttä tavalla, joka sopii sinulle parhaiten.

Nordea Asiakaspalvelu

Nordea Asiakaspalvelu palvelee henkilöasiakkaita päivittäisissä pankkiasioissa ja auttaa löytämään nopeimmat tavat asioida itsepalvelukanavissa.

Yhteystiedot – Yritysasiakkaat – Nordea

Nordea Business Centressä hoidat kätevästi yrityksesi pankkiasiat sekä puhelimitse, verkkopankin chatissa ja asiakaspostina, sekä verkkotapaamisena.

Tervetuloa Nordeaan – Palvelut henkilöasiakkaille | Nordea

Nordea on Pohjoismaiden suurin pankki. Tarjoamme kattavat pankkipalvelut ja palvelemme digitaalisesti missä ja milloin tahansa. Tervetuloa asiakkaaksi!

Asiointi Nordeassa | Nordea

Pankkiasioiden hoitaminen onnistuu helpoiten puhelimitse tai mobiili- ja verkkopankissa. Voit asioida Nordeassa myös muilla tavoilla.

Etsi lähin konttori tai automaatti – Nordea

Konttorihaulla löydät Nordean konttorit, aukioloajat ja automaatit.

Nordea – Wikipedia

Nordea – Wikipedia

Nordea on Pohjoismaiden suurin finanssialan yritys. … Nordea-konsernin emoyhtiö on pörssilistattu Nordea Bank Oyj, jonka kotipaikka … Henkilöstö, Nousua …

Nordea Suomi – Nordean henkilöstömäärä kasvoi Suomessa…

Nordean henkilöstömäärä kasvoi Suomessa viime vuonna lähes 200:lla. Digikehitys lisää rekrytointeja Suomessa edelleen.

Keywords: nordea henkilöstö, nordea työntekijät