Yt-neuvottelut 2021 lista

Yt-Neuvottelut | Kauppalehti

Yousician aloittaa muutosneuvottelut, enimmillään 58 irtisanotaan. 5.10.2022 Yt-neuvottelut … Raute aloittaa yt-neuvottelut, irtisanoo enintään 30 henkeä.

Tärkeimmät ajankohtaiset talousuutiset, pörssikurssit ja kattavat sijoittajapalvelut löydät Kauppalehdestä.

YT-neuvottelut – uusimmat sisällöt – yle.fi

UPM kävi paperitehtaillaan muutosneuvottelut, jotka koskivat mahdollisia lomautuksia. Neuvottelujen tuloksena neljällä tehtaalla varaudutaan tilapäisiin, …

Yt-neuvottelut – Talouselämä

Talouselämä

Yt-neuvottelut muuttuivat muutosneuvotteluiksi, mutta niiden lopputulos voi silti olla raastava. Vastuullinen työnantaja varaa työyhteisölle aikaa ja tukea …

Talouselämä kertoo päivän olennaisimmat talousuutiset analysoiden ja taustoittaen. Aiheina yritykset, sijoittaminen, työelämä, kansantalous ja paljon muuta.

Yt-Neuvottelut – Tivi

Yt-Neuvottelut | Tivi

14.10.2022 — Lue Tivin sivuilta tuoreimmat uutiset ja uusimmat artikkelit aiheesta Yt-Neuvottelut. Tivin sivuilta löydät tuhansia kirjoituksia arkeen ja …

Lue Tivin sivuilta tuoreimmat uutiset ja uusimmat artikkelit aiheesta Yt-Neuvottelut. Tivin sivuilta löydät tuhansia kirjoituksia arkeen ja töihin. Klikkaa ja lue!

Yt-neuvottelut – JHL

Täältä löydät yt-neuvotteluja koskevia ohjeita. Ketkä neuvottelevat, mistä ja milloin neuvottelevat ja miten toimia neuvottelujen jälkeen. Tutustu!

Yt-Neuvottelut – Tekniikka & Talous

Yt-Neuvottelut | Tekniikka&Talous

5.10.2022 — 22.11.2021 Yt-neuvottelut. Jopa 320 työntekijää uhkaa potkut – Helen saattaa luopua kivihiilestä nopeasti ja aloittaa yt-neuvottelut.

Tekniikka&Talous

Yt-neuvottelut – lue, kauanko ne kestävät ja mistä neuvotellaan

Yt-neuvottelut – lue, kauanko ne kestävät ja mistä neuvotellaan – Duunitori

Kun kyseessä ovat työvoiman vähentämistä koskevat neuvottelut, työnantajan on annettava ennen yt-neuvotteluiden aloittamista työntekijöille neuvotteluesitys, …

Mitkä yt-neuvottelut ovat? Miten kauan ne kestävät? Mistä siellä neuvotellaan? Lue täältä kaikki, mitä sinun on hyvä tietää.

Yhteistoimintalaki – Yrittajat.fi

1.1.2022 — Työnantajan rooli on aktiivinen yhteistoimintaneuvotteluissa. Jos yrityksessäsi käydään yt-neuvotteluja, on suositeltavaa konsultoida …

Uusi yhteistoimintalaki tuli voimaan 1.1.2022. Yhteistoimintalakia sovelletaan yrityksissä, joissa on säännöllisesti vähintään 20 työsuhteessa olevaa työntekijää. Yhteistoimintalain henkilöstön hallintoedustusta koskevia säännöksiä sovelletaan yrityksissä, joissa työskentelee Suomessa vähintään 150 työntekijää.

yt-lain-soveltamisohje-2_2022.pdf – Elinkeinoelämän keskusliitto

YT-LAKIKOMITEAN LAKIEHDOTUS

25.2.2022 — Uusi yhteistoimintalaki (1333/2021, HE 159/2021) tuli voimaan … taa sama henkilöstön edustaja, käydään yhteistoimintaneuvottelut ky-.

Yhteistoiminta – Ylemmät Toimihenkilöt YTN

Yt-lakioppaastamme löydät lisätietoa yt-menettelystä, minkä lisäksi … Työnantajan tulee antaa kirjallinen neuvotteluesitys neuvottelujen ja …

Lakia yhteistoiminnasta yrityksissä sovelletaan yrityksissä, joissa työskentelee vähintään 20 työntekijää. Ennen työvoiman vähentämistä on käytävä muutosneuvottelut.

Keywords: yt-neuvottelut 2021 lista